Werk & Investeren…


Het ‘Project’ staat boordevol met plannen, waaraan we willen werken. We staan derhalve open voor allerlei samenwerkingen, investeringen en partnerschappen. En we hebben werk!

Werken aan het ‘Project’
Communicatie gezicht
Het is veel werk, de boeken op de juiste plek te krijgen, daarmee de basis voor samenwerkingen te leggen en de bekendheid van het ‘Project’ te vergroten. Het is veel bellen, mailen en mensen meekrijgen.

Vooral het Social Media gedeelte is bewerkelijk om succesvol te worden. Grotere bekendheid zal vervolgens tot meerdere media optredens leidden, welke ook door jou verzorgd zullen gaan worden.

In beginsel denken we aan een 10-tal uur per week. Salaris en voorwaarden in overleg. De functie is persoonlijk en maakbaar. Naast een representatief voorkomen en het beschikken over voldoende taalvaardigheden hebben we geen specifieke vereisten.

Neem contact met ons op, als je interesse hebt om het ‘Project’ te laten slagen, daarbinnen je baan wil vormgeven en deze wil laten groeien in uren.

Investeringen
We onderzoeken momenteel een campagne om met een zo groot mogelijk aantal creatieven, startkapitaal te vergaren om verschillende ‘Poorten’ te openen. Meer informatie hierover vind je in het item ‘een Poort voor het Project’.

Uncategorized