‘La Project Situation’


Situatie update 1 februari 2022

Corona heeft het echt verknald. Niet lekker erop uit om het ‘Project’ te promoten, om een vaste Plek voor het ‘Project’ te realiseren, laat staan voor de inhoudelijkheid. Veel lijkt steeds verder weg te raken van ‘Liefde en Respect’ en ontwikkelingen gaan keihard de andere kant op. Op alle niveaus; stad, regio, land, Europa en de wereld. De VN brokkelt af.

Dat kan niet! Er is te veel ‘bullshit around us’. En dat grotendeels omdat we in de basis gewoon niet genoeg Weten. ‘Project for the Next’ probeert dit te vangen en is daar ver in geslaagd. Dit behoort een mens minimaal te weten, zo liggen de verhoudingen, daar liggen de gevaren, hier de kansen en waarom we simpelweg voor een ‘Age of Love’ moeten kiezen.

Het is een onvermijdelijke weg. Wie kan, wil en mag verstoten tegen de Universele Verklaring van de Mens, als je er eenmaal weet van heb?

Uncategorized