‘La Project Situation’ 01-10-20


Situatie update 1 oktober 2020

Corona helpt niet echt. Niet om er lekker op uit te trekken en het ‘Project’ te promoten, om een vaste Plek voor het ‘Project’ te realiseren, laat staan voor de inhoudelijkheid. Veel lijkt steeds verder weg te raken van ‘Liefde en Respect’ en ontwikkelingen gaan keihard de andere kant op. Op alle niveaus; stad, regio, land, Europa en de wereld. De VN brokkelt af.

Dat kan gewoon niet! Er is te veel ‘bullshit around us’. En dat grotendeels omdat we in de basis gewoon net niet genoeg Weten. ‘Project for the Next’ probeert dit te vangen en is daar gewoon ver in geslaagd. Dit moet je minimaal weten, zo liggen de verhoudingen, daar liggen de gevaren, hier de kansen en waarom we simpelweg voor een ‘Age of Love’ moeten kiezen.

Het is gewoon een onvermijdelijke weg. Wie kan, wil en mag verstoten tegen de Universele Verklaring van de Mens, als je er eenmaal weet van heb?

Veel meer mensen zouden het Project moeten lezen. Een mislukte sollicitatie ronde in juni, gaf het Project de zomerklad maar het is te goed om niet door te zetten. Er tegenaan. Het boek moet gewoon verder uitgewerkt, in eerste druk, in de winkel geraken. Streefdatum 1 juni 2021. Corona of niet!


Laatste fysieke honderd met visie en zakelijke voorstellen wegzetten.
Social Media. Of goed of niet!
Concept vragenlijst afmaken.
Maillijst verder verzamelen.
Mailing versturen.
Toch gewoon ook posters plakken.
Een prijs is gewoon handiger, dan vragen om een waardering.
Het werkt niet, zonder persoon. Mensen willen een kop. Waarom?
Ga meer Kunst maken.
Geld, verkopen, fondsen.
En vooral Space for it.
Brieven naar ‘Zie boven’.
Lezen? http://www.krakks.com/download/Brieven.pdf

Uncategorized